DESKUNDIG EN UITGEBREID

Sloet & Verhagen is een in 2000 opgericht, onafhankelijk, compact en professioneel belastingadvieskantoor, dat voor de meer ingewikkelde vraagstukken een beroep kan doen op een uitgebreid, internationaal netwerk aan deskundigen. Of het nu een pensioenconsultant is, een verzekeringsdeskundige, een subsidie-adviseur of omzetbelastingspecialist, een advocaat, notaris of bankier; wij behartigen uw belangen alsof het de onze zijn en staan garant voor het beste advies voor de beste prijs.

BLOOM Family Office

Sloet & Verhagen werkt samen met Bloom Family Office

Veel vragen van cliënten gaan verder dan de jaarrekening en de belastingaangiften. Dat heeft ons aan het denken gezet. De wereld om ons heen verandert snel. Vaak is een financiële planning het startpunt, een inventarisatie van uw financiën, uw wensen en doelen (dromen), en het maken van plannen voor de toekomst, inclusief de nalatenschapsplanning.

Regelmatig te actualiseren zodat u niet voor verassingen komt te staan als zich een onverwachte en vervelende gebeurtenis voordoet als een overlijden of echtscheiding. Weten dat het dan goed geregeld is. Vraagt u zich af wanneer u kunt stoppen met werken of wat een family office allemaal voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie tijdens een persoonlijk gesprek. Bloom Family office luistert naar u en adviseert en begeleidt vanuit een vertrouwelijke relatie.

reg-bel-adv