REALISTISCH EN EERLIJK

In onze aanpak staat de vertrouwensrelatie met u voorop. Die vormt in onze visie de basis voor het samenspel tussen u als klant en ons als financieel adviseur. Mooi weer praatjes kennen we daarbij niet, net zomin als het ontwijken van beslissingen die u vanwege de moeilijkheidsgraad eigenlijk op de lange baan wilt schuiven. Liever zijn we realistisch en eerlijk, omdat dit u uiteindelijk het meeste oplevert. Ongevraagd advies hoort hierbij, ook als dit betekent dat wij daarvoor geen werkzaamheden hoeven te verrichten.

ONDERNEMERS

Als ondernemer kunt u bij Sloet & Verhagen vanzelfsprekend terecht voor basisdiensten als het samenstellen van de jaarrekening en de aangifte vennootschaps- en inkomstenbelasting. Daarnaast geven wij u vanuit onze expertise graag gedegen advies over moeilijkere beslissingen, zoals: het opstellen van investeringsplannen, het aantrekken van financieringen, de oprichting van vennootschappen, de inrichting van uw administratie, budgettering, bedrijfsopvolging, pensioenen, samenwerkingsverbanden, overnames en nalatenschapsplanning.

WEALTH MANAGEMENT

Een zorgvuldig opgebouwd familievermogen, bijvoorbeeld na de verkoop van de onderneming, vraagt om een zorgvuldige totaalbenadering van uw financiƫn.
Daarom begeleiden we graag mensen in het ‘beheer’ van hun vermogen en denken mee over uiteenlopende onderwerpen, zoals: financiĆ«le planning, nalatenschapsplanning, buitenlandse vermogensstructurering, monitoring van uw vermogensbeheerders, pensioenvoorzieningen, investeringen, emigratie, tweede woning, et cetera. Uiteraard verzorgen we dan ook uw aangifte inkomstenbelasting en kunt u bij ons terecht voor uw vragen op ons vakgebied.